Џет-Сет
24. January 2018 - 23:47

Никогаш не сум била толку дебела: Јелена Карлеуша призна колку килограми има

Пејачката во последно време често ја прозиваат поради вишокот килограми, додека некои мислат дека идеално и прилегаат.

Јелена Карлеуша во текот на гостувањето во една емисија откри дека сите се сложуваат дека облините убаво ги носи.

Саша Поповиќ неодамна на рамена ја носеше Јелена, токму како што некогаш ја носеше Лепа Брена, па откри дека не му било лесно.

Кога ја кренав имав впечаток дека има 105 килограми! Ми бее претешка, рече Саша Поповиќ во емисијата „Кирилица“, а потоа Јелена проговори за килограмите.

-Никогаш не сум била толку дебела! Еве сега јавно признавам, немам проблем со тоа. Имам 75 килограми, откри Карлеуша и додаде дека на телевизија изгледа како да е 15 килограми подебела.