Бизарно но вистинито
14. February 2017 - 16:09

Никогаш не сте виделе нешто по бизарно - Жена била бремена две година и родила јаре, снимката е морбидна

 
Една жена од Нигерија наводно родила мала коза по две години откако останала бремена, пренесуваат локланите медиуми.
Жената која наводно била бремена две години, побарала помош во локалната клиника која ја основал свештеник. Откако се породила, локалните жители се собрале за да би го виделе јарето кое во локви крв лежело на бетонот.
 
Исто така објавено е видео, како што наведуваат медуимите, ги потврдуваат тврдењата за оваа жена.
Инцидентот се случил во градот Порт  Харкорт во Нигерија, а веста прво се појавила на социјалните мрежи.