Живот
20. May 2016 - 20:05

Никогаш не му пукајте на луд Русин во коленото, затоа што тогаш се „исклучува“ и прави хаос!

На улица во еден руски град се случила една необична пресметка, а се е снимено на видео кое досега го немате видено.
 
Насилници, пукаа во коленот на еден Русин додека се расправаа, но тоа беше само знак тој да полуди и да им се одмазди.
 
Погледнете и уверете се сами...