Џет-Сет
14. February 2018 - 22:13

Никогаш не ги покажуваше во јавност - синот на Глоговац е ист како него

Актерот Небојша Глоговац кој не напушти по кратко и тешко боледување, има два сина, а едниот е целосна копија на него.

Тој има два сина со првата сопруга, и ќерка со втората. Постариот син има 20, помладиот 17 години.

на него многу наликува постариот син Гаврило.