Македонија
24. јуни 2016 - 12:06

Ни трага ни глас - Исчезна млада скопјанка

 
Татко од селото Љубанци во паника се јавил во полицијата во Чаир да пријави дека нема ни трага ни глас од неговата ќерка. Се работи за 44-годишниот Ц.Г. кој на полициските службеници им раскажал дека од домот во непознат правец на 22 месецов се одалечила неговата ќерка.
 
Се работи за 19-годишната Ц.Н. по која полицијата интензивно трага.