Македонија
24. January 2017 - 13:33

Невообичаена временска прогноза за Февруари - што не чека?

По снегот и рекордно ниските температури овој месец. како и претходниот, во Февруари ќе имаме од се по нешто. Во одредени денови ќе биде кочан, со ниски утрински температури и снег, а други денови ќе има сонце и температурите ќе бидат до 12 степени, што е невообичаено за овој период од годината.

Ова е временската за цел месец: