Живот
21. July 2016 - 19:27

Невеста средe венчавка легна на подот- Кога ќе го видите младоженецот, се ќе ви биде јасно!

Џесика темелно си ја испланирала венчавката. Фустан, цвеќе, ресторан... Како и секоја невеста, сакале еден посебен ден во друштво на блиските.

Професорката по теологија од Индијана го посветила својот живот на црквата, па и не не чуди нејзината идеја да се омажи за Исус Христос.

Џесика Хејс, која предава во едно средно училиште во Индијана, одлучила да се венча за Исус. Таа на церемонијата која се одржала на 15. јули се заколнала на верност кон творецот.

Станала една од 200 жени во Америка кои се заколнале на вечна невиност.