Свет
6. August 2020 - 13:20

Невеста додека позираше за фотографии на улиците во Бејрут експлозија избувна позади неа

Среќната двојка требаше да го слави својот брак.

Д-р Исраа Себлани и Ахмад Сбејх во вторникот беа на улиците на Бејрут, при што Себлани позираше за фотографии во драматична, бела венчаница. Беше ден како и секој друг ден, рече таа, со луѓе надвор и на шопинг и јадење во ресторани.

Тогаш одеднаш, се појави гласен шум. Неколку секунди подоцна, експлозија избувна позади неа.