Живот
15. December 2015 - 14:23

Неверојатно: Од криви до рамни заби за 60 секунди!

Носење протеза за заби секогаш е правилна одлука, а ова неверојатното видео  ја открива разликата.
 
Нерамните заби не се само естетски, туку и здравствен проблем кое може да предизвика и често крварење на забите, воспалување на непцето или пак испаѓање. За сите кои се скептици, стравуваат од протези или болки треба да го погледнат ова видео и да ја воочат разликата.
 
Видеото е составено од фотографии направени за временски период од 18 месеци на 11-годишно дете кое носело протеза.
 
Погледнете го видеото...