Живот
24. August 2017 - 16:16

НЕВЕРОЈАТНО: Била најгрдата невеста на свет, а кога ќе ја видите како изгледа денес ќе се шокирате

Кога оваа Германка, објави фотографии од својата свадба, пред 6 години, а лоши критики и коментари доаѓале од сите страни.

Ја нарекле „најгрда невеста во светот„ и уште многу лоши коментари.

После сета таа драма, парот едноставно изчезнал од очите на јавноста некаде во Москва., но неодамна еден локален новинар се сетила на приказната за „грдата невеста„ и тргнал во потрага по не, а она што о затекнал го изненадило.

Таа е сега сосема нова личност, физичката трансформација е неверојатна.

Таа за овие шет години, значително ослабела, благодарение на строг режим на исхрана, вежбање и липосукција.

Ставила силикиони, го подобрила и изгледот на лицето, а нејзиниот сопруг ја сака исто како и првиот ден.

Погледнете како таа изгледа денес: