Живот
13. October 2015 - 15:35

Неверојатна реакција на бебе кое гледа близнаци

Постои старо народно верување кое вели дека бебе не треба да се гледа во огледало. Но, што се случува со бебето кое гледа близнаци? Дали ги гледа двојно?

Ова бебе доживеа необична средба. Првпат го сретна близнакот на својот дедо, а изразот на лицето на ова бебе е едноставно непроценлив.

-Бебето кое првпат го сретна близнакот на својот дедо, пишува во описот на несекојдневната семејна фотографија која ја поставил таткото на бебето.