Живот
10. December 2016 - 21:07

Несовесна мајка го оставила бебето само во автомобилот, а пораката која ја напишала ги оставила минувачите во шок

Кога пар го паркирал автомобилот покрај возилата, во еден автомобил имало бебе кое спиело само, оставено на предното седиште и со напишана порака покрај себе, не можеле да веруваат на глетката. 

- Чекавме неколку минути бидејќи мислевме дека мајката ќе дојде за брзо време по своето дете. Не сакав да го оставам само, рекол човекот од Нов Зеланд кој бил очевидец на оваа случка. 

Имено, на предното седиште спиело бебето, а покрај него имало порака: 

- Мојата мајка е на шопинг, повикајте ја ако видите дека нешто ми треба, ова го пишувало во пораката со телефонски број. 

Шокираниот пар веднаш го завртел бројот и почнал да се кара со несовесната мајка, а сликата со бебето за брзо време се појавила на социјалните мрежи.