Живот
3. February 2016 - 12:25

Непријатна ситуација покрај ваква убавица!

Зарем мажите можат да и одолеат на убава и жешка русокоса во бикини?

Очигледно не! Но и таа тешко се концентрира кога пред неа ќе се подигне „ серверот“.

 

Wer will es ihm verübeln?

Posted by Mr. Viral on недела, 31 јануари 2016