Живот
7. December 2017 - 12:34

Немојте никако, никогаш, воопшто да го оставите вашето дете со питбул, еве и зошто

Корисниците на социјалните мрежи пред неколку дена имале можност да видат фотографија на питбул кој е исцртан со фломастери.

Се воспоставило дека сопственикот го оставил сам со децата, кои одлучиле малку да се поиграат со него и да го разубават.

За таа прилика користеле црвен, црн и зелен фломастер, а кога видел што се случило одлучил со фотографијата да ги предупреди другите родители да не ја прават истата грешка.

 

A post shared by @Pitbulls (@ilove_pitbulls) on