Македонија
18. March 2020 - 19:57

Нема заштитни маски во аптеките

Граѓаните реагираат дека маски за заштита нема во ниту една аптека. Сите кои денеска ги анкетиравме на скопските улици рекоа дека не успеале да пронајдат.