Џет-Сет
5. October 2017 - 22:03

Нема шанси да го препознаете: Популарниот пејач со целосно нов имиџ

Кратка бела коса, лице без брада и мустаќи, со години беа асоцијација за овој пејач, но сега тој направи целосна промена.

Имено популарниот пејач, познат по најубавите балади со години наназад ги развеселуваше жените на 8 март, одлучи да направи промена поради која е потполно непрепознатлив.

Во прашање е Жељко Самарџиќ.

Тој денеска има 62 години и во својот имиџ додаде брада и мустаќи, но и модерни очила со црни рамки.

Жељко овој пат пушти и нешто подолга коса која ја стилизираше. Овие ситни промени направија пејачот да е непрепознатлив.