Живот
5. January 2016 - 16:04

Нема провев: Кога ќе видите како ја дихува вратата и вие веднаш ќе го направите истото!

Сте виделе многу луѓе до сега како имаат ќебе под вратата со цел зимата да не влезе во домот. Ова е сличен трик, но не морате да го тргате ќебето кога ќе ја отворате вратата.