Живот
20. October 2015 - 23:27

Нема подобар на светот - Овој мачор е најдобриот голман!

Апсолтен цар меѓу мачките, но исто така и одличен голман  и фаќање топка во воздух. 
 
Ова момче на секој начин се обиде даму даде гол, но едноставно мачорот го имаше својот најдобар ден па не дозволи да помине ниту мува, а не пак топката.
 
Ќе ве импресионира, ви гарантираме!