Џет-Сет
11. December 2017 - 10:51

Нема да ви се верува но Зумбул ага е вистински шмекер во реалниот живот

Улогата на Зумбул- ага во туската хит серија „Величенствениот“ е како лична карта за Селим Бајрактар.

Сепак, засенет од нејзината сенка, која го следи од завршетокот на серјата, турскиот актер едвај чека да нова улога која ќе ја помине онаа на „Зумбул - ага“

Ако сте ја гледале серијата, тогаш тешко ќе го препознаете во реален живот.

Еве како изгледа: