Живот
2. December 2016 - 9:11

Нема да верувате - Испил толку многу што завршил во мртовечница

Момче од 25 години толку се напило што било прогласено во болница за мртво. Во Полска, 25-годишниот Камил толку се префорсирал со вотка во еден локален паб, што доживеал тотален колапс. 
 
Веднаш бил префрлен во болница каде го прогласиле за мртов. Го однеле во мртовечница каде во текот на денот му проработеле виталните функции. Потоа, бил повтрно прогласен за жив.
 
Пред една година е забележан идентичен случај и во Русија, кога Русин се разбуди во мртовечница по бурна ноќ со алкохол.