Живот
21. April 2017 - 17:36

НЕМА ДА ПОВЕРУВАТЕ: Змија сакаше да зграпчи мотоциклист во движење!

Мотоциклистите ја ставаат главата во торба секој пат кога ќе излезат на пат. Опасноста за нив не се само други возачи и лудата вожња туку и змиите!

Едно момче замалку ќе настрадел кога на него скокнала змија додека го возел моторот. За среќа, тој тој приметил дека змијата го „мерка“, па на време ја подигнал ногата и така избегнал угризување.

Мотоциклистот потоа продолжил да вози како ништо да не се случило, но сепак малку ги погледна своите нозе веројатно да провери дали змијата некаде се закачила.

Овој бизарен напад е снимена од сигурносната камера на возилото кое се движело позади моторот.

Снимката е направена во Тајланд, а за само три дена собра повеќе од три милиони прегледи.