Џет-Сет
10. November 2015 - 16:01

Нема да ја препознаете, еве како изгледала Карлеуша пред 19 години

Јелена Карлеуша на Твитер објави фотографија од 1996 година кога имала неполни 18 години. 
 
Воочете ја разликата и самите: