Македонија
19. јуни 2017 - 8:39

Неколкучасовен прекин на патот Маврово - Дебар кај Рајчица

Јавното претпријатие „Македонија пат“ соопшти дека денеска од 13 до 17 часот во прекин ќе биде сообраќајот на патот Маврово - Дебар на потегот од село Рајчица до Дебар.

Причина за прекинот е изведување на градежни активности, односно асфалтирање на овој дел од патот.