Живот
10. May 2016 - 11:47

Неколку одлични трикови: Стави оцет во казанчето, а резултатот ќе ве воодушеви!

На ова видео ќе видите неколку едноставни, но исклучителни трикови кои ќе ви помогнат да го исчистите тоалетот. Многу сретстава кои ви се познати за чистење сигурно веќе ги имате по дома, а  ќе ги исчисти и најтврдокорните дамки. 

Потребно ви е само бел оцет и вашите дамки ќе бидат во минатото. 

Погледнете во продолжение како изгледа тоа...