Живот
8. January 2016 - 13:35

Некои сцени се можни само во Русија ...

Од Русија секојдневно ни пристигнуваат фотографии и снимки кои секогаш се „подготвени“ да ни го поправат денот. Едноставно неверојатно е што прават луѓето во најголемта земја во светот за да го „убијат времето“.
 
А кога во близина ќе им се најде некое шише алкохол, тогаш има вистински спектакл.
 
Погледнете ја фотогалеријата и обидете се да го селектирате најдобриот од најдобрите.