Џет-Сет
14. February 2018 - 11:45

Некогаш одев во Мајами и Дубави, а сега немам ни за на Копаоник: Гога Секулиќ прозборе колку тешко живее

Гога Секулиќ одлучи да ја потсети јавноста дека таа прва тоа го правела пред десет години. 
 
- Извинете, а каде сте биле пред десет години кога летував на Тајланд, Занзибар и десет пати во Мајами? Јас сум среќна што и тие отишле да го видат тоа и да се одморат, но и јас сум била три пати на Тајланд, десет пати во Мајами, во Занзибар не сум била се шалев за тоа. Зависи кој што сака. мене ми е важно само да е топло. Мене ми е наблсику Дубаи, па кога немам време поради настапите или снимањата подобро ми е да одам таму бидејќи се патува пет-шест часа, се бањам, се сушам и се враќам. Сега има многу информации па некои работи се заборавени, а тоа е дека јас сум била прва која снимаше спотови и сен сликаше на Мајами и на Ибица пред десет години, раскажала Гоза за српските медиуми, но набрзо ја спушти топката кога се присети на кредитите од швацарските банки. 
 
Но и таа признала дека денешниот стандарт е далеку  од она за кое сега зборувала, а тоа најдобро го кажа во сумирано во една реченица. 
 
- Можеби сега немам можност да одам ни до Копаоник. 
 
За потсетување, пејачката има проблеми со банките бидејќи земала кредит за стан и западнала во големи долгови. 

.