Живот
1. April 2016 - 9:55

Нејзиното дете умрело 1 час по пливањето на базен, на сосема неверојатен начин

Името на ова дете беше Џони Џексон и за жал тој неодамна почина.

Она што неговата приказна ја прави чудесна е начинот на кој починал, во комфорот на својот дом, кога по долгиот ден на базен, легнал да се одмори и полека се удавил.

Имено, по играта на базенот на убавиот сончев ден, 10-годишниот Џони и неговата мајка Касандра дошле дома. Џони рекол дека малку е уморен, што е нормално за дете кое цел ден било на базен, пливало и се сончало. Стигнале дома и тој легнал да спие по што никогаш повеќе не се разбудил. тој се удавил. Целата вода што ја проголтал на базенот едноставно била премноги за него, и кога мајката го проверила додека спиел, тој повраќал вода од устата.

Итно го однела во болница, но било предоцна. Нејзиниот син умрел. Погледнете го видеото и слушнете ја нејзината потресна приказна, но и информациите за „Давење на суво“ од докторот Даниел Рауш зошто тоа може да спаси нечиј живот.