Живот
23. March 2016 - 22:47

Нејзиниот прв состанок стана хит на Твитер: Казанчето се расипа, а јас направив...

Првиот состанок со потенцијалниот партнер не е секогаш најпријатно искуство од многу причини. 

Девојката која се потпишува на Твитер под псевдонимот ”Misunderstood worm” објавила преку 20 статуси во кои објаснува каква непријатна ситуација и се случила на првиот состанок. 

- Имам приказна која морам да ја споделам. Вчера бев на состанок, момчето ме праша дали сакам да одиме заедно до маркетот и се беше супер. Подоцна отидовме до кај него. Јас самоуверена, мирна жена, па се почуствував доволно комфорно да извршам голема нужда кај него. Тоа беше најголемата грешка. казанчето се заглави, нормално како мирна и самоуверена жена почнав да паничам. Повлеков вода милион пати, што повеќе тоа ме вознемири. Поминав премногу време таму. И потоа добив идеја да земам тоалетна хартија и да го тргнам г***то од ВЦ школката. Кога го извлеков сфатив дека повеќе немам план. Што сега да правам? Не можам г****то да го оставам овде. Тогаш завладеа вистинската паника. Бев предолго таму, па ја направив следната ужасна одлука. Го направив единственото нешто што можеше да се направи. Го замотав со тоалет и го ставив во чанта. Добро и што сега? Седиме ние двајца на двоседот и се бакнуваме, а јас мислам на тоа  дека г****то е во мојата чанта. Тој ми вели: Ме освои кога ми се насмеа, а јас одговарам колку е тоа слатко, а во мојата глава: Имам го**но во чантата, раскажала девојката за својата непријатна ситуација.