Живот
14. July 2016 - 12:53

Нејзиниот брак е досаден: „Го изневерувам сопругот секој ден, ќе умре ако дознае“

Една жена се одлучила да зборува за несреќниот живот со својот сопруг, но и за тајната врска со нејзиниот љубовник. Во исповед за „Daily Star“ кажала дека не сака да го напушти сопругот, бидејќи се плаши декаќе умре од тага, но и дека не планира да ја прекине врската со љубовникот.
 
Сопругот го опишала како прекрасна личност, но меѓу нив немало хемија. За време на сексот со него размислувала што треба да купи и која песна би му одговарала на погребот. Секогаш го лажела дека секот со него е прекрасен.
 
- Мислам дека и самиот знае дека со него нема да добијам оргазам дури и да имаме секс до Божиќ, - напишала и додала дека поради тоа започнала да го мами.
 
- Го изневерувам сопругот секој ден, бидејќи нашиот брак е досаден. Копнеам за страст, ми треба вистински маж.
Во моментов, нејзиниот љубовник е поранешен ограбувач на банки, додека останатите и биле крадци или дилери.
 
- Со новиот љубовник уживам во дивиот секс, а со мојот сопруг се преправам дека спијам кога ида легнеме.
 
- Во еден момент се чувствувам жива, но кога ќе помислам на сопругот  се чувствувам виновна. На една неодамнешна забава го слушнав сопругот како му вели на еден пријател дека ме сака и дека не би можел да живее без мене. Рече дека би умрел ако ни се случи нешто, - завршила жената.