Живот
18. January 2016 - 17:21

Нејзината убавина ги оставила без зборови, но само секунда потоа биле во шок!

Откога ќе го погледнете видеото, фантастичната технологија со која е направено ова видео губи на значење. Претходната година снимено е слично видео и било одлична реклама за производителот на шампони.
 
Но оваа реклама е поразлична, таа носи друга порака.