Живот
4. August 2016 - 14:09

Неговата постапка многумина ја осудија - А поради него сега цел свет ни се смее

 
Сигурно се сеќавате на дедото кој во автобус на ЈСП си ги сечеше ноктите. 
 
Неговата постапка која многумина ја осудија, која беше снимена и објавена на социјалната мрежа Фејсбук се прошири низ скоро сите медиуми кај нас.
 
Но покрај македонските медиуми, ова видео беше забележено и објавено од страна на светски познатиот Дејли Меил.