Џет-Сет
5. October 2017 - 21:33

Не знаеше дека ја снимаат: Другар на Анастасија објави снимка која ќе ве остави без текст

Ќерката на Цеца уште еднаш ги остави сите присутни без текст со својот талент.

Анастасија Ражнатовиќ е фатена во момент  кога не знаела дека ја снимаат.

Таа во ноќна забава тргнала со мајката Цеца и пријателите, кој ја искористија можноста да ја снимат кога се фатила за микрофон.

Во последен момент видела дека ја снимаат со мобилен телефон па се насмеа.

Ќерката на Цеца ја испеа песната „Маните се људи“ и уште еднаш покажа колку е талентирана за пеење.