Живот
31. May 2017 - 16:51

Не верувал на своите очи - татко тајно го снимал синот и открил зошто се тушира со часови

Логан кој има 12 години во последно време поминувал двојно повеќе време во тоалет од порано. Бар така вели неговиот татко кој одлушил да открие што се случува со неговиот син.

Погледнете што открил и зошто не можел да поверува на тоа што го гледа: