Живот
28. December 2015 - 15:13

Не се кријат, Тина и Дарко разменуваа нежности во ноќен клуб

Изгледа дека пријателската љубов и по завршување на Големиот Брат продолжува, а за тоа доказ се фотографиите на станарите кои секојдневно ги објавуваат на социјалните мрежи.
 
Несреќно заљубениот Ервин објави неколку заеднички фотографии со Барбара, но сепак голема "прашина" крена фотографијата на Дарко и Тина која Дарко ја објави на Инстаграм. На фотографијата се гледа како Тина го бакнува победникот на Големиот Брат, а Дарко над неа додал, славиме.
 
Последниве денови станарите на Големиот Брат се дружеа и го посетија Хорват.
 
Во исто време Мирјана ги забавува своите фанови во Загреб со своите настапи.