Живот
15. August 2016 - 10:04

Не сака шега не негова сметка: Младоженецот со шлаканица кон невестата

На овој младоженец му „пукна филмот“ додека заедно со невестата ја сечеа свадбената торта.

Тој со својата вилушка и даде едно парче од тортата на неговата сакана, но таа реши малку да се пошегува со него. Имено, девојката неколку пати ја насочуваше и ја тргаше вилушката подалеку од неговата уста. Човекот изгуби контрола и следуваше жестока казна.

Ново на Сител