Живот
22. September 2015 - 19:21

Не ги извадија од уста - Eве за кои ѕвезди зборуваа станарите од „Големиот Брат“

Во куќата на Големиот Брат станарите водеа полемика за ѕвездите од реалното шоу „Парови“.

Еве што зборува за нив:

 

Ukućani komentarišu Macu Diskreciju. Pogledajte su rekli. #Vel...

Ukućani komentarišu Macu Diskreciju. Pogledajte šta su rekli. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Saturday, September 19, 2015