Живот
11. January 2016 - 15:56

Навистина неверојатно: Има 48 години, а изгледа како...

Лаура Гордон од Северна Каролина има 48 години, а сите и даваат двапати помалку. Тајната на нејзиниот младелачки изглед едноставна, здрава исхрана и многу напорни тренинзи.
 
-Никогаш не сум се откажала од вежбање. Не сум модел и никогаш не сум се бавела професионално со таква слична професија. Јас сум агент за недвижности, а вежбањето го третирам како моја втора работа. Тешко е и воопшто не го сакам, а платата е сјајна - здравјето и фактот дека сум фит, објаснила Лора, која денес на Инстаграм има повеќе од 470.000 следбеници.
Лаура нема деца, а признава дека сопругот е загрижен поради многуте следбеници на Инстаграм на каде е ѕвезда.
 
- Моите пријатели и роднини редовно ми зборуваат колку имам среќа што изгледам така добро, но среќата нема врска со тоа што не сум дебела. Ве молам, немојте да ме викате среќница поради тоа што секојдневно поднесувам одрекувања на кои вие не сте спремни, изјавила Лаура, која тврди дека не пие никакви суплименти.