Живот
13. September 2015 - 14:33

Научете како за 10 секунди да врзете кравата

Видеото покажува како за 10 секунди може да врзете кравата.

Доколку не сте знаеле, редно е да научите.

Поучно е и за жените кога ќе се најдат во ситуација да го дотераат партнерот.