Живот
10. August 2015 - 15:45

Натпросечно сте интелигентни ако во една минута пронајдете повеќе од 10 разлики на сликата!

Концетрирајте се добро и пробајте да ги пронајдете сите разлики на овие две слики.
 
А во една минута воочите повеќе од 10 разлики, имате одлична моќ на запазување на разлики како еден Херкул Парота или Шерлок Холмс... Имате натпросечен мозок кој е остар како жилет и око соколово.
 
Затоа фокусирајте се на сликата и тестирајте ја својата перцепција!