Џет-Сет
24. April 2018 - 12:18

Наташа со дадилката пристигна на сослушување, еве како изгледа 10 дена по скандалот!

Наташа Беквалац стигна во Првиот основен суд во Белград, акде има закажано сослушување пред обвинител!

Беквалац, како ии нејзиниот сопруг Лука , без зборови влезе во обвинителството.

Да подсетиме, сослушувањето на Лука било закажано за во 10 часот, а на Наташа за во 10:30, а потоа сослушувањето на дадилката Ј.М. која нокта помеѓу 13 и 14 април била во станот на Наташа во Дедиње.

Меѓутоа, Лука подолго од еден час дава изјава, иако Наташа намерно доцнеше за да избегне средба со својот сеуште законит сопруг, тој сеуште е во судницата.

Еве како изгледа Наташа 10 дена од драмата во станот на Дедиње:

Потсетуваме, наташа го пријави Лука за семејно насилство, а Лазукиќ против неа поднесе кривична за лажно пријавување.