Џет-Сет
19. April 2018 - 18:52

Наташа ги исфрла работите од сопругот - една работа падна од кесата, толку е интимно што луѓето се засрамија

Наташа Белквалац ги исфрла работите од сопругот Лука Лзаукиќ од станот на Дедиње. Екипата на  Блиц се наоѓа на лице место и на фотографиите можеме да забележиме што се се наоѓа во торбите. 
 
До кесите и торбите дојдоа неколку мажи, а тоа што се забележа дека меѓу маиците и неговиот долен веш, како и тостерот, соковникот, кошаркарската топка... Тоа што е најважното, е дека Наташа на Лука му ја вратила бурмата. Целата содржина во кесите погледнете на фотографиите во продолжение...