Спорт плус
18. January 2019 - 8:32

Настап кој го воодушеви светот: Гимнастичарката со овие движења ги освои судиите и публиката, овации во салата

Младата гимнастичарка Кејтлин Охаши (21) со својот настап ја згази конкуренцијата и од судиите доби максимални 10 поени.

Оваа млада девојка светот ја забележа по снимката на која ја изведува чудесна кореографија зачинета со движењата на кралот на поп музиката Мајкл Џексон.

Погледнете ја снимката како тоа изгледаше тогаш:

А сега отиде чекор понатаму и изведе нова кореографија со која ги заработи максималните 10 бодови, овации од публиката и восхит од сите луѓе кои преку интернет го видоа овој настап и го споделија видеото.