Македонија
28. September 2020 - 14:31

Наскоро, кафе во Приштина без ПЦР-тест, најави заменик-министерот за здравство Илир Хасани

Накоро, кафе во Приштина без ПЦР-тест, најави денеска преку „Фејсбук“ новиот заменик министер за здравство Илир Хасани.

Хасани официјално стапи на функцијата пред четири дена, кога ја презеде функцијата од досегашниот заменик-министер Арменд Арслани. Тој досега беше директор на Клиниката за трауматологија, ортопедски болести, анестезија, реанимација и интензивно лекување и ургентен центар (ТОАРИЛУЦ).