Живот
6. August 2019 - 14:50

Наркоман во Англија грабнал бебе, мајката се шокирала кога го видела празното креветче - еве како го најдоа

На интернет кружи снимка која прикажува како полицијата го спасила бебето кое од мајката го грабнал еден наркоман.

Џемс Демпси (35) грабнал бебе од куќа во Сатон Колдфилд, во Велика Британија.

Полицијата покрена неверојатна потера откако шокираната мајка Шантел Форестер сфатила дека креветчето и е празно.

Некој го забележал автомобилот на Демпси и го блокирал со канти за ѓубре. Меѓутоа тој обид не успеал, но полицијата ја открила неговата локација и после го пронашла близу аеродромот во Бирмингем.

Утврдено е дека во телото имал огромно количество на дрога. Демпси е осуден на 27 месеци затвор.