Живот
1. July 2016 - 21:15

Нарачала пижами преку Интернет - кога и стигнале не можела да си поверува на очите што гледа

Шенон Браун се изненадила кога ги добила пижамите кои ги нарачала преку Интернет. Имено, црно-белите пижами биле преплавени со илустрација на разни сексуални пози и перверзии. 

Британката фотогафијата ја објавила на Твитер и веднаш станала хит на друштвените мрежи. 

Погледете... 

foto: Tviter