Живот
3. January 2018 - 8:43

Направете го ова и секогаш ќе имате пари

На сите ни требаат пари бидејќи долго време живееме во време на немаштија и несигурност. 

Некои од нас играат лото, мажите не излезат од кладилници, а во најлош случај, шансите често се сведуваат на коцка.

Според старото верување, парите ќе се сочуваат во вашиот дом ако ги чувате монетите што ги добивате на едно посебно место.

Извлечете две до три монети од купчето, заврзете ги со посилен коноп и потоа попрскајте ги со сол. Се верува дека на овој начин вашиот дом ќе привлече среќа кога станува збор за материјална благосостојба.