Живот
15. February 2018 - 14:12

Напорна канцелариска сабота: Седна на бирото и ги рашири нозете и тогаш почна страстна акција /+18

Тинејџери снимиле двајца работници во една продавница во Велика Британија како имаа секс на работа во саботата навечер.

Младата двојка одлучи малку да си поигра во канцеларијата, но не насетувале дека ќе бидат снимени, а нивната страстна игра на канцелариската маса ќе ја види целиот свет.

Жената седнала на столот, додека мажот ја „бакнувал меѓу нозете“.

Се огласи и продавницата каде се случил овој случај. Рекле дека ќе го истражат настанот и дека двојката ја напуштила фирмата.