Здравје
4. January 2016 - 14:35

Напиток кој е 10.000 пати појак од хемотерапија

Комбинацијата од лимон и сода бикарбона доажано е дека се појаки во убивање на ракот од хемотерапијата, и тоа 10.000 пати. Една едноставна рецепта помага исклучително многу во борбата против ракот. Шемата има следбеници во целиот свет, а нивната здравствена состојба е доказ за нејзината ефикасност. Важно е исто да се знае дека многу од истражувањата во областа на онкологијата покажуваат нешто многу важно:
 
Пациентите со рак имаат во себе сила и енергија сами да се излечат со помош на позитивно мислење, само треба да го помогнат процесот.
 
Рецептата:
 
240 мл филтрирана вода или дестилирана
 
1 чаена лажичка сода бикарбона
 
сок од еден лимон
 
Се меша и се пие на празен стомак. Правете го растворот најмалку три пати на ден.
 
Зошто оваа рецепта е толку успешна?
 
Лимоните имаат силен антикарценоген ефект. Докажано тие ги убиваат раковите клетки на 12 видови рак, вклучително на дебелото црево, градите, простатата, белите дробови и панкреасот. Кога на лимонот ќе се додаде и сода ефектот е уште поголем, бидејќи содата сосема ја менува pH вредноста на телото.