Бизарно но вистинито
20. September 2015 - 18:51

Напипала нешто позади увото, а кога докторите откриле што е се згрозиле!

Дали го знаете она чувство и одеднаш осеќате некој израсток? Не сте сигурни дали е акна или нешто друго, но секако продолжувате да го чешате тоа место.
 
Оваа постара госпоѓа ја направила работа, само никако не можела да се откачи од грутката позади увото.
 
Потоа посетила козметичар која открила што всушност се наоѓа позади нејзиното уво. Е мачела долго тоа да го извади, но кога сфатила што е, се згрозила.
 
Видеото вознемирувачко и не за гадливи луѓе: