Живот
14. August 2016 - 17:12

Напалена Македонка бара сексуални услуги од малолетно лице

Социјалните мрежи колку добро толку и лошо влијаат на нас.

Тие се направени за комуникација и за да бидеме поблиску до светот, да знаеме како е на другата страна од планетата. Но некои на тоа и не гледаат така, имено оваа Македонка како што можете да забележите во разговорот подолу заведува малолетно лице и бара сексуални услуги од него иако е тоа забрането со закон.

Погледнете: